Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Met Arcus IT’s expertise ben je verzekerd van een veilige overgang naar de cloud, zodat jij je op je klanten kunt concentreren. Dat is nog niet alles, wij zijn namelijk ook specialist op het gebied van telefonie, AFAS en Microsoft Dynamics. We kunnen niet alleen ondersteunen bij de implementatie en optimalisatie van deze systemen, maar ook jouw databronnen gebruiken als basis voor interessante rapportages in Power BI.

Of heb je hulp nodig bij een onderdeel als adoptie van een nieuw systeem? Kom dan langs voor een stukje advies en laat je inspireren. Daarnaast hebben we ook nog eens een leuke uitdaging op onze stand. Leg jij de route het snelst en veilig af?

Dinsdag 20 juni

Op 20 juni 2023 gaat de 9e editie van Accountancy Expo van start in Barneveld. Om 9:30 uur gaan de deuren open en het belooft een inspirerende dag te worden met het thema “Secure your business”. Tijdens het event zijn er volop sessies over talent, data- en klantveiligheid, innovaties en duurzaamheid. De gezamenlijke afsluiting is om 15.00 uur. Kom je ook langs? Je vindt ons op standnummer M2 (bij de ingang aan de rechterkant).

Arcus IT | Jouw partner in een veilige transitie naar de moderne werkplek met Microsoft 365
Bij de overstap naar een moderne cloud-werkplek is data-security cruciaal, vooral bij vertrouwelijke financiële informatie. Wij helpen je veilig over te stappen, waarbij compatibiliteit, effectieve antivirus- en beveiligingssoftware, back-ups, versleuteling en  tweestapsverificatie geborgd worden.

Secure your business

👨🏻‍💻Registreer voor gratis toegang.