Welkom bij het moderne accountantskantoor

Ontdek onze oplossingen

Beste oplossingen voor accountants

 

Nieuws & inspiratie

 

blank

De online werkplek voor accountants

Als accountant wil je digitaliseren, om zo klaar te zijn voor de toekomst. Alleen worstel je constant met adoptie, tijdsgebrek en de angst voor dataverlies. Complexe zaken, waar onze IT-experts dagelijks ondersteuning bij bieden.

Moderne werkplek
Wij werken namelijk al jaren voor ruim 100 accountantskantoren. Op basis van die ervaring ontwikkelden wij blauwdrukken voor de moderne accountancywerkplek. Hierin staat hoe je de belangrijkste IT-onderdelen succesvol inregelt in jouw kantoor.

Denk daarbij aan de beveiliging van je netwerk, het optuigen van SharePoint, het omgaan met mobiel werkend personeel en het organiseren van een succesvol adoptietraject.

De moderne werkplek

Een van de belangrijkste aspecten waar je als accountantskantoor vandaag de dag mee te maken hebt, is de overgang naar een meer geautomatiseerde en digitale manier van werken.

Het adoptieproces van nieuwe IT-producten en systemen kan echter uitdagend zijn. Bij Arcus IT begrijpen we dat verandering niet altijd gemakkelijk is, en daarom bieden we uitgebreide ondersteuning bij het implementeren van nieuwe IT-oplossingen.

Ons ervaren team helpt je om een soepele transitie te waarborgen en medewerkers te trainen in het gebruik van de nieuwe tools.

Met onze expertise op het gebied van cloudoplossingen hebben we al legio accountantskantoren geholpen naar een veilige werkenplek in de cloud. We bieden robuuste beveiligingsmaatregelen, zoals geavanceerde encryptie, sterke authenticatiemethoden en regelmatige back-ups, om ervoor te zorgen dat gegevens veilig worden opgeslagen en beschermd tegen cyberdreigingen.

Wij begrijpen de bedrijfsprocessen en bieden advies op maat bij het selecteren en implementeren van de juiste IT-producten. Ons doel is om jouw accountantskantoor te helpen bij het optimaliseren van efficiëntie, het verhogen van de productiviteit en het bieden van hoogwaardige diensten.

Of het nu gaat om boekhoudsoftware, workflowautomatisering of documentbeheersystemen. Laten we samen de dagelijkse werkzaamheden verbeteren door onder andere handmatige taken te verminderen.

Wij werken voor onder andere:

blank

Arcus IT in cijfers

  • 100+ accountantskantoren
  • 2 vakgroepen per jaar
  • 1 podcast per maand
  • 25 jaar ervaring

Wil je efficiënter werken? Laten we samen kijken hoe IT jou hierbij kan ondersteunen.

Luuk Verbeek
Accountmanager Accountancy

blank
blank

Jouw route naar de moderne werkplek?

Laten we samen een plan van aanpak maken!

blank