Arcus IT en Infradax bundelen krachten

Infradax sluit zich aan bij de Arcus IT Group.

Wij willen kennis en kunde op het hoogste niveau bieden, maar ook regionaal aanwezig zijn. Dat vraagt om een bepaalde omvang. Door deze stap kunnen wij onze dienstverlening in de toekomst beter borgen en vernieuwende dienstverlening blijven ontwikkelen, dankzij de verbeterde landelijke dekking. Samen hebben we nu 13 vestigingen en 425 enthousiaste medewerkers.

Zoals de plannen er nu voor liggen zullen er geen directe veranderingen plaatsvinden voor onze klanten. Aan de achterkant werken we toe naar een toekomst als één organisatie. Bij belangrijke veranderingen die voordeel bieden voor onze dienstverlening, zullen we tijdig communiceren.

Stevige marktpositie

Infradax is net als Arcus IT een landelijke IT-dienstverlener die organisaties helpt met continuïteit, productiviteit en vernieuwing door inzet van IT. Naast Datacenter & Cloud, Moderne Werkplek en IT-Security is Infradax gespecialiseerd in circulaire IT-diensten. Infradax is met name actief in de zakelijke markt en zorg. Daarnaast richt Infradax Overheid zich op gemeenten en lokale overheden met gespecialiseerde dienstverlening op het vlak van (applicatie)beheer en gegevensmanagement. De afgelopen jaren is Infradax door een aantal overnames gegroeid tot een organisatie met zo’n 175 medewerkers en vijf vestigingen. Samen groeien we naar 425 enthousiaste medewerkers en 13 vestigingen verspreid over Nederland.

Tjeerd van ’t Veld, CEO van Infradax: “De afgelopen jaren zijn wij behoorlijk gegroeid, qua omvang maar ook zeker qua kennis en portfolio, mede door een aantal overnames. Met deze volgende stap kunnen we gezamenlijk toewerken naar onze ambitie om de beste landelijke IT-dienstverlener met regionale aanwezigheid te zijn. Op dat vlak sluiten onze visies heel mooi aan. Qua diensten en klantsegmenten is er overlap maar ook verbreding, waardoor we klanten nog beter kunnen ondersteunen. Wij kijken ernaar uit om samen met Arcus IT de volgende stappen te zetten in de ontwikkeling van onze mooie organisatie.”

Rob Verbeek, CEO van Arcus IT

”Met de overname van Infradax verdubbelen wij samen in omvang en ontstaat een onderneming die behoort tot de grootste ICT-dienstverleners van Nederland. Infradax voegt een aantal interessante activiteiten, diensten en marktsegmenten toe en vergroot onze landelijke dekking met nieuwe locaties. De ervaren en gedreven directie van Infradax investeert mee in de groep. Wij beschouwen hen ook als een belangrijke aanwinst, die ons zal helpen om samen met onze investeerder Egeria onze ambities in de toekomst verder te realiseren.”