Afhankelijke adviseurs

Ook een middelgrote IT dienstverlener als Arcus IT kan niet overal verstand van hebben. Het productaanbod in de markt is zo groot dat het onmogelijk is om van alle merken en componenten voldoende kennis op te bouwen en in stand te houden. Daarom maken we keuzes, waarbij we ons nadrukkelijk laten leiden door de volgende uitgangspunten:

  • Toonaangevend: de leverancier moet een vooraanstaande positie hebben in zijn marktsegment, bij voorkeur marktleider zijn, of een innovatieve "challenger" met substantiële toegevoegde waarde.
  • Innovatief: alleen door blijvend te innoveren kunnen wij met onze klanten voorop blijven lopen in de ontwikkelingen rondom digitale transformatie, en daaraan concurrentievoordelen ontlenen.
  • Kwalitatief hoogwaardig: wij maken met onze klanten over het algemeen "stevige" SLA-afspraken, waarbij beschikbaarheid, performance en security belangrijke prestatiecriteria zijn; deze afspraken kunnen alleen waargemaakt worden indien gebruik gemaakt wordt van kwalitatief hoogwaardige producten en services én indien de leveranciers ons goede - bij voorkeur directe - ondersteuning verschaffen.
  • Partner programma en relatiebeheer: Arcus IT onderscheidt zich graag door het behalen van hoogwaardige partner-statussen bij haar leveranciers. Ook de relatie met de leverancier is van belang, waarbij wij er voor onze strategische partnerships aan hechten om zoveel mogelijk ook direct met de fabrikant in contact te staan en niet uitsluitend met een distributeur.
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding: goede IT oplossingen hoeven geen goud-gerand prijskaartje te hebben, maar het gezegde "goedkoop is duurkoop" is ook in onze sector van toepassing.

Onderstaand een selectie van de "logo's" van onze belangrijkste leveranciers-relaties.