Sponsoring Golfclub Zwolle

Arcus IT Group is sponsor van Golfclub Zwolle, ons bedrijfslogo wappert met de vlag op ieder van de 18 holes van de Zwolse golfbaan. We voelen ons onder andere aangesproken door het actieve jeugdbeleid van deze club, dat in 2015 werd beloond met een “Committed to Jeugd” certificaat. Bij Arcus IT werken veel jonge mensen en we zullen zeker gaan proberen hen enthousiast te maken voor de golfsport. De Zwolse golfbaan is een van de 52 banen in Nederland met een GEO-certificaat, dat staat voor een verantwoorde omgang met natuur en milieu en is een keurmerk voor natuurvriendelijk en milieubewust onderhoud.

Bogey Free IT

Net als bij golf kan een klein foutje bij uw IT ook grote gevolgen hebben. Arcus staat voor “bogey free IT” en daarover wisselen wij graag van gedachten, al dan niet tijdens of na een rondje golf! Op dit moment telt ons team drie enthousiaste golfers, die zich hieronder aan u voorstellen:

Rob Verbeek, CEO, hcp 30.0

Ik ben Rob Verbeek, 51 jaar, CEO van Arcus IT Group. Ik golf inmiddels een jaar of 8 en doe verwoede pogingen om mijn huidige hcp 30.0 te verbeteren. Ik heb een kleine 30 jaar ervaring in de IT-sector, waarvan de laatste 5 ook als investeerder. Ik ben vrijwel fulltime betrokken bij Arcus IT, waarbij ik mij vooral concentreer op Business Development en coaching van het managementteam. Ik heb een passie voor ondernemerschap en de rol die ICT daarin kan spelen en ga graag met andere ondernemers in gesprek over de mogelijkheden van “digitale transformatie” voor hun business.
 

Nico Riphagen, Directeur, hcp 36.0

Ik ben Nico Riphagen, 34 jaar en directeur van Arcus IT Group. Ik golf sinds 2008, maar heb sindsdien mijn hcp 36 nog niet kunnen verbeteren. Ik ben inmiddels 12 jaar actief binnen de IT-sector, vanaf het begin bij deze organisatie. Ik haal dagelijks uitdaging uit het aansturen van ons jong en enthousiaste team. Daarnaast ben ik graag met onze relaties in gesprek om visie te vormen op IT gebied en het vinden van de ideale samenwerking.


Philip Liebregt, Marketeer, hcp 0.5

Mijn naam is Philip Liebregt, en ik ben werkzaam als marketeer bij Arcus IT. Naast mijn werkzaamheden bij Arcus IT studeer ik HBO Small Business & Retail Management en de resterende tijd golf ik graag. Ik heb een handicap van 0.5 en dit wordt alweer mijn 6e golfjaar.