Arcus IT is van alle markten thuis

Onze branchespecialisaties

 

Bij Arcus IT begrijpen we het belang van een IT-partner met zowel technische expertise als diepgaande branchekennis. Of je nu werkzaam bent in accountancy, eerstelijnszorg, zorg en welzijn, het MKB of de advocatuur, wij zijn de ideale IT-partner voor jou.

Door te kiezen voor Arcus IT als jouw IT-partner profiteer je van een nauwe samenwerking met professionals die jouw branche door en door kennen. We begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee je te maken hebt en kunnen oplossingen bieden die echt afgestemd zijn op jouw behoeften. Dit resulteert in efficiëntere processen, verbeterde veiligheid en een betere algehele bedrijfsprestatie.


 • Accountancy
  Koppelingen van boekhoudkundige systemen, fiscale vereisten en compliance-normen. Samenwerken en nauwkeurigheid van financiële processen verbeteren.

  Lees meer

 • Eerstelijnszorg
  Veilige en geïntegreerde systemen voor medische dossiers, afspraakplanning en facturering, waarbij efficiency en aandacht voor de patiënt centraal staat.

  Lees meer

 • Zorg & Welzijn
  IT-regisseur voor de zorg. Met veilige gegevensuitwisseling, elektronisch patiëntendossierbeheer en telehealth-oplossingen, om de efficiëntie en kwaliteit van zorg te verbeteren.

  Lees meer

 • Advocatuur
  Robuuste beveiligingsmaatregelen, efficiënt documentbeheer en digitale samenwerkingstools die de productiviteit en de vertrouwelijkheid van jouw advocatenkantoor verbeteren.

  Lees meer

 • Retail & mkb
  Cloudoplossingen, cybersecurity of het stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Vraag naar onze schaalbare oplossingen.

  Lees meer

Samen een concreet plan van aanpak maken? Ik help je graag!

Luuk Verbeek
Accountmanager

blank
blank

Jouw route naar de moderne werkplek?

Laten we samen een plan van aanpak maken!

blank