Welkom bij de moderne zorgwerkplek

Ontdek onze oplossingen

De beste oplossingen voor de eerstelijnszorg

 

Nieuws & inspiratie

 

blank

Huisartsen & apothekers

De huisartsen- en farmaceutische zorg staat onder druk. Het personeelstekort is nijpend, wet- en regelgeving worden complexer en de marges van de zorgverzekeraar krimpen. Hoe houd je je dan staande? Door de slimme inzet van IT, want daarmee bespaar je tijd, kosten én lever je betere zorg. Maar voor welke oplossingen kies je? En hoe sorteer je voor op de toekomst? Wij helpen al jarenlang ruim 100 eerstelijnszorgorganisaties en denken graag met je mee!

Huisarts & IT

Waar de grootste win-win in zit voor jou als huisarts? In het verbeteren van je service. Hiermee stel je zowel je patiënten tevreden als je doktersassistenten. Want kan je patiënt online afspraken maken, zelf een terugbelmoment inplannen en snelle e-consults aanvragen? Dan rinkelt de telefoon stukken minder en heeft je doktersassistent tijd voor andere belangrijke taken. Werk je samen in een zorggroep? Dan is het zaak dat je dit zo efficiënt mogelijk regelt – bijvoorbeeld met Microsoft 365 – om zo de grootste schaalvoordelen te behalen.

Apotheker & IT

In de apotheek wordt er enorm aan je getrokken. Patiënten willen online bestellen en verwachten een snelle bezorging, maar ze hebben ook behoefte aan persoonlijk contact. Terwijl het op de werkvloer continu een race tegen de klok is én je ook nog eens personeel te kort komt. Hoe krijg je de rust terug? Door slimme IT in te schakelen die ervoor zorgt dat de afstemming tussen balie en backoffice sneller verloopt, minder tijd verloren gaat in wachten op elkaar en waarmee je thuis kunt werken. Werk je in een apothekersketen? Dan zet je het ook in om de samenwerking te versnellen en directer te maken.

Wij werken voor onder andere:

blank

Arcus IT in cijfers

  • 100+ huisartsen en apothekers
  • 2 vakgroepen per jaar
  • 1 podcast per maand
  • 25 jaar ervaring

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw apotheek of huisartsenpraktijk?

Habib Oubanabdellah
ICT-adviseur Eerstelijnszorg

blank
blank

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laten we samen een plan van aanpak maken!

blank