ICT uitbesteden

Wil jij jouw ICT uitbesteden?

Steeds meer bedrijven stappen over van een eigen ICT afdeling naar een samenwerking met een ICT partner. Dit heeft alles te maken met de nieuwste technische mogelijkheden. Het beheren van eigen servers met lokale software, is niet echt meer van deze tijd. Het neemt erg veel ruimte in beslag, kost veel geld en is lastig om te beveiligen. Een modern bedrijf besteedt tegenwoordig de ICT uit. De mogelijkheden zijn dan ook ongekend. Door te werken in de cloud, creëer je online werkplekken voor je medewerkers en wordt je als bedrijf veel flexibeler. Wil jij jouw ICT uitbesteden? Je ICT is in veilige handen bij de professionals van Arcus IT.

  • Combinatie tussen techniek en bewustwording
  • Monitoring van het netwerk
  • Security Officer as a Service
  • Training van medewerkers
  • 5500 euro vraagt een hacker gemiddeld
  • 66% van de datalekken ontstaat door menselijke fouten
Accountants werken massaal thuis: zo verklein je de security-risico’s

Je ICT uitbesteden aan Arcus IT

Is ICT voor jou ook complex, en wil je je liever bezighouden met de kernactiviteiten van jouw organisatie? Je ICT uitbesteden is dan de oplossing. Besteed je de ICT uit aan Arcus IT, dan maken we samen een plan van aanpak. Over de cybersecurity hoef jij je geen zorgen te maken, je software en data staan op goed beveiligde servers. Wil je meer weten over het uitbesteden van je ICT? Boek een vrijblijvende roadmap sessie of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Wat levert het uitbesteden van de ICT jou op?

Het uitbesteden van de ICT kan je veel opleveren. Zo wordt je ICT afdeling minder belast. Je bespaart op personeelskosten, en je hebt geen aangepaste ruimte nodig voor het herbergen van servers. Daarnaast is het aanschaffen van dure softwarepakketten, het voortdurend updaten van software met mogelijk alle gevolgen van dien niet meer nodig. Wij regelen de cybersecurity, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. Een modern bedrijf besteedt de ICT tegenwoordig uit, waarbij alles draait om het werken in de cloud. 

Security Awareness Training

Je kunt alles technisch gezien perfect beveiligen, maar je loopt alsnog een groot risico als medewerkers op besmette linkjes klikken, bestanden via onbeveiligde kanalen versturen of wachtwoorden laten slingeren.

Tijdens onze trainingen maken we jouw collega’s bewust van de risico’s en hun rol hierin. Ook gaan we verder in op de juiste werkwijze en wat ze moeten doen als er toch iets gebeurt.

Benieuwd naar de zwakke plekken in de beveiliging van jouw organisatie?

Luuk Verbeek
IT-adviseur

Luuk Verbeek

Veelgestelde vragen

Daar kun je eigenlijk alleen achterkomen door een onafhankelijke partij dit te laten onderzoeken. Met behulp van speciale scans en testen krijg je zo inzicht in de kwetsbaarheden van jouw organisatie.
Helaas, zo simpel ligt het niet. Een groot deel van de risico's ontstaat op de werkvloer zelf, door het onveilig handelen van medewerkers. Zorg er daarom altijd voor dat je bewustwording creëert onder collega's en sluit eventueel een cyberverzekering af.
Het is in ieder geval belangrijk om alle medewerkers te informeren over de risico's. Daarnaast adviseren we om aan de slag te gaan met 'phishing-campagnes', waarbij collega's periodiek en onverwacht geconfronteerd worden met onbetrouwbare mails vanuit het systeem. Zo toets je continu hoe alert de organisatie is.

Jouw routekaart naar de online werkplek?

Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!