IT consultancy bedrijven

IT consultancy voor bedrijven

Wanneer je als bedrijf worstelt met het organiseren van je ICT, is het raadzaam om hiervoor hulp in te schakelen. Daarvoor kan gebruik worden gemaakt van onze IT consultancy. Onze IT consultants zijn gespecialiseerd in vraagstukken op allerlei gebieden binnen ICT. Met ruim 20 jaar ervaring bieden wij alle kennis die nodig is om jouw bedrijf goed op weg te helpen. 

Geïnteresseerd in een consult met een van onze experts? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

  • Combinatie tussen techniek en bewustwording
  • Monitoring van het netwerk
  • Security Officer as a Service
  • Training van medewerkers
  • 5500 euro vraagt een hacker gemiddeld
  • 66% van de datalekken ontstaat door menselijke fouten
Accountants werken massaal thuis: zo verklein je de security-risico’s

Arcus IT inschakelen voor de IT consultancy

Arcus IT biedt ICT oplossingen op maat. Welke vraagstukken je ook hebt op het gebied van ICT, wij komen altijd met een passende oplossing. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een eigen ICT afdeling, het moderniseren van je IT infrastructuur, of het uitbesteden hiervan. Van onze IT consultants mag een hoge mate van kennis en ervaring verwacht worden. 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Waarom een IT consultancy bedrijf inschakelen?

De wereld om ons heen verandert continu, en dat geldt ook voor technologie. Het is daarom niet altijd gemakkelijk om bij te blijven. Ongeacht of je de ICT wel of niet uitbesteedt, kan het verstandig zijn om een IT consultancy bedrijf in te schakelen. Een IT consultant gaat met jou aan tafel om jouw wensen te bespreken, en stelt aan de hand daarvan een duurzaam plan op. In veel gevallen kan dat je bedrijf een hoop onnodige kosten besparen.  

Security Awareness Training

Je kunt alles technisch gezien perfect beveiligen, maar je loopt alsnog een groot risico als medewerkers op besmette linkjes klikken, bestanden via onbeveiligde kanalen versturen of wachtwoorden laten slingeren.

Tijdens onze trainingen maken we jouw collega’s bewust van de risico’s en hun rol hierin. Ook gaan we verder in op de juiste werkwijze en wat ze moeten doen als er toch iets gebeurt.

Benieuwd naar de zwakke plekken in de beveiliging van jouw organisatie?

Luuk Verbeek
IT-adviseur

Luuk Verbeek

Veelgestelde vragen

Daar kun je eigenlijk alleen achterkomen door een onafhankelijke partij dit te laten onderzoeken. Met behulp van speciale scans en testen krijg je zo inzicht in de kwetsbaarheden van jouw organisatie.
Helaas, zo simpel ligt het niet. Een groot deel van de risico's ontstaat op de werkvloer zelf, door het onveilig handelen van medewerkers. Zorg er daarom altijd voor dat je bewustwording creëert onder collega's en sluit eventueel een cyberverzekering af.
Het is in ieder geval belangrijk om alle medewerkers te informeren over de risico's. Daarnaast adviseren we om aan de slag te gaan met 'phishing-campagnes', waarbij collega's periodiek en onverwacht geconfronteerd worden met onbetrouwbare mails vanuit het systeem. Zo toets je continu hoe alert de organisatie is.

Jouw routekaart naar de online werkplek?

Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!