Branchespecifieke applicatiekennis

Een belangrijke voorsprong die Arcus IT heeft ten opzichte van de meeste - meer "horizontaal geörienteerde" - IT dienstverleners is onze kennis van en ervaring met specifieke applicaties voor de Accountancy branche. Veel van onze klanten in deze sector zijn bijvoorbeeld Caseware gebruikers en Arcus IT biedt als enige in Nederland de volledige Caseware suite aan als hosted applicatie vanuit ons eigen datacenter. In combinatie met onze Online Virtual Office dienstverlening kan zo een volledig geïntegreerde kan zo een volledige cloud-gebaseerde gebruikerservaring worden gerealiseerd die aan performance en functionaliteit niets te wensen over laat.

Door onze applicatiekennis kunnen wij ook verder gaan in onze IT dienstverlening dan gebruikelijk: waar de "gemiddelde" IT dienstverlener stopt bij het implementeren en ondersteunen van uw IT op hardware en Operating System niveau, eventueel aangevuld met standaard Office, kunnen wij bijvoorbeeld ook versie-updates en migraties van de meer specialistische applicaties voor onze rekening nemen. Functioneel applicatiebeheer doen we niet, maar alles daar "onder" kunt u aan ons overlaten.

Samenwerking: Vakgroep Accountancy

Om de samenwerking met maar ook tussen onze klanten te stimuleren, organiseert Arcus meerdere keren per jaar een Vakgroep Accountancy bijeenkomst, die zeer goed bezocht wordt door management en senior medewerkers van "onze Accountants". Tijdens deze bijeenkomsten wordt regelmatig nieuwe technologie gepresenteerd en besproken, maar ook de "best practices" op het gebied van IT met elkaar uitgewisseld en geëvalueerd. Deze Vakgroepen worden vrijwel unaniem als zeer nuttig (en ook aangenaam, we zorgen natuurlijk voor een prettige ontvangst en hapje/drankje achteraf) beoordeeld.