Overname nieuws

Microsoft 365 specialist JSR sluit zich aan bij Arcus IT

Microsoft 365 specialist JSR sluit zich aan

JSR is vanaf heden onderdeel van de Arcus IT Group. Met de overname van de organisatie versterken we onze Microsoft 365 kennis en dienstverlening. Door onze krachten te bundelen kunnen we ervaringen uitwisselen en zo onze klanten beter bedienen. Met gespecialiseerd advies, consultancy en ondersteuning van JSR breidt Arcus IT zijn portfolio uit. “We kijken uit naar de samenwerking. Onze managed services en de expertise van JSR vormen samen een sterker geheel”, zegt Rob Verbeek (CEO).

blank

Aanvullende expertise

Met JSR als toevoeging aan de groep IT-dienstverleners, vergroten we onze focus op toekomstgerichte manieren van werken en samenwerken. De vraag naar moderne werkplekken blijft toenemen, waarbij het gebruik van Microsoft 365 niet meer is weg te denken. Microsoft 365 consultancy is een specialistisch domein dat specifieke kennis en ervaring vereist. Met JSR aan boord hebben we de volgende stap gezet naar een hoger expertiseniveau.

“Door de toevoeging van de expertise van JSR kunnen wij op het gebied van Microsoft-consultancy op tactisch en strategisch niveau van waarde zijn voor onze klanten”, zegt Rob. “De overname biedt mogelijkheden voor beide partijen. We kunnen kennis uitwisselen met elkaar, om onze klanten beter te bedienen. Daarnaast heeft JSR als onderdeel van Arcus IT meer schalingsmogelijkheden. Dit geldt voor zowel de medewerkers als verdere groei binnen de diensten.”

Samen meer mogelijkheden

Door deel uit te maken van een grotere IT-groep krijgt JSR toegang tot ons gevarieerde team van professionals met verschillende specialisaties. Dat verrijkt niet alleen de kennispool, maar biedt ook mogelijkheden voor het delen van best practices. Dit bevordert innovatie, stimuleert nieuwe ideeën en verbetert de efficiëntie van de gezamenlijke operaties. Hierdoor kunnen we samen sneller, doelgerichter en beter inspelen op de steeds veranderende behoeften en eisen van hun klanten. Dit opent nieuwe mogelijkheden en stelt ons als organisatie in staat om onze klanten nog diepgaander te ondersteunen.

Over JSR

JSR, gevestigd in Zoetermeer, helpt organisaties om slimmer en effectiever gebruik te maken van Microsoft 365. Al meer dan 25 jaar is het bedrijf een ondersteunende partij in Office, Project en Microsoft 365. Slimmer werken, project- en portfoliomanagement, en communiceren in (huis)stijl zijn hierbij de specialiteiten. Het bedrijf zorgt ervoor dat mensen altijd en overal kunnen werken, teams kunnen excelleren en organisaties groeien. Het management van JSR blijft actief in de organisatie.

Wil je meer weten over deze bundeling van kennis en kunde? Neem dan gerust contact met ons op.