De juiste devices voor jouw organisatie

Devices

Zonder devices heb je weinig aan een mooie online werkplek, maar waar kies je nu voor? Vanwege het enorme aanbod is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Wij denken graag met je mee over passende, toekomstbestendige keuzes voor de hardware in jouw organisatie.

En nu mobiele apparaten steeds meer onderdeel worden van onze werkplek, is ook de beveiliging hiervan belangrijk. Want wat gebeurt er als een device gestolen wordt of verloren raakt? En hoe zorg je ervoor dat iedereen de benodigde beveiligingsupdates doorvoert? Daar hebben we slimme oplossingen voor!

  • Diverse merken en devices
  • Lease of aanschaf
  • Mobile Device Management
  • 5 verschillende merken
  • 1 centrale beheertool
De vijf voordelen van MDM?

Mobile Device Management

Met MDM beheer je alle devices vanaf één platform en dat zorgt ervoor dat je meer grip op de beveiliging hebt. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van beveiligingssoftware, het beheer van veilige verbindingen of het uitvoeren van updates. Wanneer je dit centraal regelt, weet je dat de beveiliging van alle mobiele apparaten binnen jouw organisatie altijd up-to-date is.

Portables, desktops en monitoren

We hebben diverse desktops en monitoren in ons assortiment, waarmee we een prettige fysieke werkplek voor medewerkers creëren. En of het nu gaat om laptops, tablets of Surfaces: samen vinden we het beste portable device voor jouw medewerkers.

Netwerkdevices

Routers, switches, modems enzovoort: wij hebben alles in huis om een stabiele en veilige verbinding tot stand te brengen!

Welke devices ondersteunen jouw medewerkers het beste bij hun werk? Ik denk graag met je mee!

Luuk Verbeek
IT-adviseur

blank

Veelgestelde vragen over devices

Ja, dat kunnen we. We moeten de apparaten eenmalig inventariseren en koppelen aan onze beheertool.
We werken hiervoor samen met een partner, op basis van het aantal maanden dat je het leasecontract wilt laten duren.
Vanwege de pandemie duren de hardwareleveringen langer dan gebruikelijk. Normaal gesproken kun je, afhankelijk van de hoeveelheid, uitgaan van 1 dag tot 2 weken.
Nee, je kunt per medewerker bekijken wat het beste past bij zijn of haar werkplek. Ons advies is wel eigenlijk altijd laptops, tenzij...
blank

Jouw route naar de moderne werkplek?

Laten we samen een plan van aanpak maken!

apparatuur ICT