Breng het beste in je mensen naar boven

Trainingen

De eenmalige implementatie van ICT-oplossingen is niet voldoende. Het is zaak om medewerkers continu te trainen en te inspireren om ook op lange termijn positieve resultaten te behalen en veiligheidsrisico’s te vermijden. Daarom hebben wij diverse trainingen en programma’s ontwikkeld om gebruikers te ondersteunen.

Zo zorgen we ervoor dat bewustwording en gebruikersondersteuning geen momentopname zijn, maar daadwerkelijk op langere termijn resultaat opleveren.

  • Trainen van werkplekvaardigheden
  • Bewustwording rondom security
  • Verhoogde productiviteit en veiligheid
  • 8% productiviteitsverhoging
  • 1 centraal security-programma
5 signalen dat medewerkers onveilig werken

Productivity

Kennis van de online werkplek is van groot belang bij de mate van productiviteit in de organisatie. Een hoger kennisniveau zorgt voor minder frustratie onder medewerkers en voor een efficiëntere indeling van werkdagen. Ook worden er direct minder vragen gesteld aan de IT-dienstverlener en dat scheelt flink in de kosten.

Security Awareness

Ons security awareness-programma bestaat uit verschillende fases. We stellen eerst de phishinggevoeligheid van de organisatie vast en gaan vervolgens aan de slag met training. We zetten de trainingen om naar concrete toepassingen binnen de organisatie en controleren de voortgang regelmatig.

Kennisdeling

We organiseren regelmatig kennissessies om jou en je medewerkers te vertellen over nieuwe ontwikkelingen, bedreigingen en tips om hiermee om te gaan.

Hoe gaan we jouw collega's verder helpen?

Luuk Verbeek
Accountmanager

Veelgestelde vragen over consultancy

De trainingen worden gegeven door onze eigen gespecialiseerde en gecertificeerde consultants.
Als er regelmatig nieuwe medewerkers starten, dan kunnen we afspreken dat we periodiek de training opnieuw geven. In het geval van security is het sowieso verstandig om de training jaarlijks terug te laten keren, waarbij nieuwe medewerkers dan direct kunnen aanhaken. Ook zijn er diverse online trainingen die de medewerker direct kan volgen bij de indiensttreding.
Vaak werken we met dagdelen. Afhankelijk van de stof bepalen we de daadwerkelijke duur van de training.
Samen bepalen we een basis voor de werkwijze van collega's en gaan we ze hierin trainen. Dit kan door middel van 'train de trainer', maar ook met behulp van bijvoorbeeld tools op de werkplek zelf.
blank

Jouw route naar de moderne werkplek?

Laten we samen een plan van aanpak maken!

blank