Breng het beste in je mensen naar boven

Consultancy

Het valt niet mee om te midden van al het IT-geweld de juiste keuzes te maken. Om nog maar te zwijgen van medewerkers die je moet meekrijgen in het gebruik van nieuwe technieken. Dan is het fijn als je hiervoor kunt terugvallen op experts die veel ervaring hebben met jouw vraagstukken. Of je nu een IT-strategie wilt ontwikkelen voor je bedrijf, advies wilt bij de keuze voor een tool, de IT volledig aan ons wilt overlaten of een adoptietraject wilt ontwikkelen: onze consultants staan voor je klaar.

  • Trainen van werkplekvaardigheden
  • Bewustwording rondom security
  • Verhoogde productiviteit en veiligheid
  • 8% productiviteitsverhoging
  • 1 centraal security-programma
Meer weten?

Productivity

Kennis van de online werkplek is van groot belang bij de mate van productiviteit in de organisatie. Een hoger kennisniveau zorgt voor minder frustratie onder medewerkers en voor een efficiƫntere indeling van werkdagen. Ook worden er direct minder vragen gesteld aan de IT-dienstverlener en dat scheelt flink in de kosten.

Security Awareness

Ons security awareness-programma bestaat uit verschillende fases. We stellen eerst de phishinggevoeligheid van de organisatie vast en gaan vervolgens aan de slag met training. We zetten de trainingen om naar concrete toepassingen binnen de organisatie en controleren de voortgang regelmatig.

Kennisdeling

We organiseren regelmatig kennissessies om jou en je medewerkers te vertellen over nieuwe ontwikkelingen, bedreigingen en tips om hiermee om te gaan.

Hoe gaan we jouw collega's verder helpen?

Luuk Verbeek
Accountmanager

blank

Veelgestelde vragen over consultancy

De trainingen worden gegeven door onze eigen gespecialiseerde en gecertificeerde consultants.
Als er regelmatig nieuwe medewerkers starten, dan kunnen we afspreken dat we periodiek de training opnieuw geven. In het geval van security is het sowieso verstandig om de training jaarlijks terug te laten keren, waarbij nieuwe medewerkers dan direct kunnen aanhaken. Ook zijn er diverse online trainingen die de medewerker direct kan volgen bij de indiensttreding.
Vaak werken we met dagdelen. Afhankelijk van de stof bepalen we de daadwerkelijke duur van de training.
Samen bepalen we een basis voor de werkwijze van collega's en gaan we ze hierin trainen. Dit kan door middel van 'train de trainer', maar ook met behulp van bijvoorbeeld tools op de werkplek zelf.
blank

Jouw route naar de moderne werkplek?

Laten we samen een plan van aanpak maken!

blank