5 Redenen om voor Microsoft Surface te kiezen

Zoals het spreekwoord al zegt, zegt een plaatje vaak meer dan 1.000 woorden. En de Surface ís een plaatje, dat moet gezegd worden. Maar behalve zijn schoonheid zijn er beslist meer redenen om een Surface device aan te schaffen.

 

In de eerste plaats wordt de Surface geroemd om zijn veelzijdigheid. Hij is inzetbaar als tablet maar ook als laptop. Kan bediend worden met pen, maar ook op de "traditionele" manier met toetsenbord en muis. 

De Surface Pro 4 is perfect voor mensen die een groter 12 inch scherm en meer verwerkingskracht willen. Hij verslaat notebooks omdat hij dunner, lichter en veelzijdiger is en over Instant On-, aanraak- en penfuncties beschikt.

Ook de prestaties van de Surface zijn zeer aansprekend. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste Intel mobile processoren en er zijn zelfs modellen beschikbaar met de top-processor i7. De performance van de Surface Pro 4 is tot 60% sneller dan een MacBook!

Verder draait de Surface "gewoon" Windows, met alle vertrouwde Apps, en natuurlijk ook Office.

Ook is de Surface breed inzetbaar, door zijn uitbreidingspoorten (USB, display, MicroSD).

Als laatste willen we de gezichtsherkenning van de Surface Pro 4 noemen. Met deze biometrische software kun je gewoon inloggen zonder wachtwoord, met Windows Hello.

Natuurlijk zijn er nog veel meer features en specificaties die de Microsoft Surface een interessante en gewilde keuze maken. We verwijzen daarvoor naar de productpagina van de Surface Pro 4 en de Technische Specificaties.

Informatie aanvragen