Krachtigere processors

Surface Pro 4 is gebaseerd op de 6de generatie Core "I"-processors van Intel. Er kan gekozen worden tussen de Core M, i5 en i7. Deze nieuwste Intel-chips produceren minder warmte voor de ventilator, wat resulteert in een koeler en dunner apparaat. De Surface Pro 4 is 30% sneller dan Surface Pro 3 en 60% sneller dan een vergelijkbare MacBook! Voor het RAM geheugen kan gekozen worden uit 4 GB, 8 GB en zelfs 16 GB opties en de opslagcapaciteiten zijn 128 GB, 256 GB en 512 GB, ruim voldoende voor de meest veeleisende gebruikers.

Groter, beter scherm

Surface Pro 4 heeft dezelfde breedte en hoogte als zijn voorganger, Surface Pro 3, maar omdat het frame minder groot is geworden, waardoor de bruikbare schermgrootte nog groter is geworden: 12,3" in plaats van 12".

Het scherm heeft een resolutie van 267 dpi en is dus scherper dan een Retina-display! Een scherm met hoge resolutie is over het algemeen erg belastend voor de accu. Maar dankzij de nieuwe SkyLake-processor wordt een uitzonderlijk hoge acculevensduur bereikt.

Windows 10 Pro en desktopsoftware ondersteuning

Surface Pro 4 draait Windows 10 en kan alle standaard desktopsoftware draaien. En met geavanceerde technologie van Microsoft zoals Cortana, Windows Hello en een verbeterde Surface-pen heeft de gebruiker de controle over de technologie, en niet andersom.

Vertrouwd door organisaties

Surface Pro 4 integreert naadloos in de bestaande netwerkinfrastructuur en Windows 10 beschermt tegen hedendaagse beveiligingsbedreigingen. De IT-afdeling kan de Surface instellen zoals andere pc's, door deze lid te maken van een domein en deze te beheren met tools die al voorhanden zijn zoals Active Directory, SCCM en AirWatch.

De Windows Hello biometrische gezichtsherkenning zorgt voor een extra laag beveiliging bij een hoog niveau van gebruiksgemak!

Ondanks de geringe dikte van slechts 8,45 mm beschikt de Surface Pro 4 over een normale USB poort.