Altijd en overal snel internet

Netwerkverbindingen

Een goede internetverbinding is onmisbaar voor elke organisatie. Ga maar eens na wat er gebeurt als er geen netwerk beschikbaar is: je e-mail werkt niet, Cloud-bestanden zijn ontoegankelijk en diverse applicaties zijn onbereikbaar. Trage netwerken zorgen daarnaast voor veel tijdverlies en irritaties bij medewerkers.

Naast de betrouwbaarheid en snelheid van het netwerk speelt ook de beveiliging ervan een belangrijke rol. Het is zaak om de gegevens die over het netwerk worden verstuurd, af te schermen voor buitenstaanders.

Met onze netwerkoplossingen zorgen we voor betrouwbare, professionele netwerken, die optimaal beveiligd zijn.

  • Razendsnel internet
  • Beheerd en gemonitord
  • Optimaal beveiligd
  • 20% beter beveiligd
  • 1 aanspreekpunt voor je netwerk
Ontdek de werkwijze van LaVie Accountants

Netwerkbeveiliging

Voor welk netwerk je ook kiest, de beveiliging hiervan is cruciaal. Of het nu gaat om firewalls, back-up, encryptie of toegang: wij helpen je graag met de keuze voor de juiste beveiligingsoplossingen en de implementatie en beheer hiervan.

Standaard verbinding

Wanneer je kiest voor een standaard internetverbinding, dan ben je verbonden met het publieke internet. Dit is vaak een kostenefficiënte keuze, waarbij je een geheel ‘eigen’ omgeving hebt en niet afhankelijk bent van derde partijen.

 

Arcus IT-netwerk

Voor organisaties die gebruik maken van externe diensten, waaronder ons OVO-platform, thuiswerkplekken en Azure-koppelingen, stellen wij ons Arcus IT-netwerk beschikbaar. Dit betekent dat je netwerk niet uitkomt op het publieke netwerk, maar op ons centrale netwerk.

Welke netwerkoplossing past het beste bij jouw situatie? Ik breng het graag voor je in kaart!

Luuk Verbeek
IT-adviseur

Luuk Verbeek

Veelgestelde vragen over netwerkverbinding

Dat is afhankelijk van jouw locatie(s). Op basis van jouw postcode en huisnummer checken we of glasvezel voor jou beschikbaar is. Zo ja, dan gaan we voor je aan de slag.
Ja, dat kan veilig met ons Arcus IT-netwerk.
Nee, dat kan allemaal gebundeld worden op één razendsnelle verbinding. Wij splitsen de capaciteit op een slimme manier.
Ja, we adviseren om een ander type verbinding te gebruiken, die het automatisch overneemt als de primaire verbinding uitvalt.

Jouw routekaart naar de online werkplek?

Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!