Office waar en wanneer u het nodig hebt

Office 365 bestaat al weer ruim 5 jaar en in die tijd is er veel gebeurd. Waar het platform oorspronkelijk vooral inzetbaar leek voor de spreekwoordelijke "onderkant van de markt" is tegenwoordig feitelijk sprake van een volledige suite die het gehele bereik van thuisgebruiker en kleinbedrijf tot Enterprise, en alles wat daar tussenzit, omvat. Er is een grote varieteit aan abonnementen en varianten beschikbaar die inspelen op specifieke behoeften van diverse marktsegmenten.

Office 365: Office waar en wanneer u het nodig hebt

Mocht u meer willen weten over Office 365 dan is de "office.com" website van Microsoft een goed startpunt. Het voegt weinig toe om al deze informatie, die gelukkig ook veelal Nederlandstalig beschikbaar is, op deze plaats te herhalen. 

Mobility: Office 365 op ieder device

Een van de meest interessante aspecten van Office 365 is toch wel de brede ondersteuning voor diverse Operating Systems en hardware devices. Voor de beste werking is het niet langer nodig om gebruik te maken van een "traditionele" PC onder Windows. Ook op Mac OS-X en de diverse tablet (iPad, Android) en mobiele telefonieplatformen is Office 365 beschikbaar. Belangrijk daarbij is dat uw in de Microsoft cloud opgeslagen gegevens op al die devices in real-time, transparant beschikbaar zijn. Ook het delen van gegevens tussen collega's en met externe belanghebbenden, zoals klanten en leveranciers, is veel eenvoudiger geworden dankzij Office 365. 

Office 365 op ieder device

De toegevoegde waarde van Arcus IT

Als Cloud Solution Provider partner van Microsoft is Arcus IT bij uitstek gepositioneerd om u te adviseren en begeleiden bij de overgang van uw traditionele kantoorautomatisering naar de cloud-gebaseerde wereld van Office 365, al dan niet in een "hybride" variant, want de realiteit is soms wat weerbarstiger en de cloud is niet altijd de enige juiste oplossing.

Office 365 all-inclusive

Onderdeel van onze "all-inclusive" aanpak rondom Office 365 is de expliciete aandacht voor activering van de gebruikers. Een interessante tool daarbij, die de samenwerking en toegang bevordert is Microsoft Delve, een relatief nieuwe functie binnen Office 365 Enterprise.