Wat is Cloud Workspace+?

Cloud Workspace + is een web-gebaseerde online werkomgeving die vanuit elke browser te gebruiken is. Of u nu werkt vanaf uw werkplek op kantoor, tablet onderweg of notebook thuis; uw omgeving is ten alle tijden beschikbaar. De omgeving omvat opslag van uw kantoorgegevens, e-mail, webapplicaties en Microsoft Office 365. Zelfs traditionele lokale software is in te passen, wat zorgt voor een complete mobiele kantooromgeving.

Aanvulling op Office 365

Cloud Workspace+ is ontstaan vanuit de behoefte om Office 365 (nog) gemakkelijker bruikbaar te maken én te kunnen integreren met applicaties van derden vanuit een enkelvoudige user interface. Niet alleen cloud-applicaties maar ook traditionele "client-server" applicaties kunnen worden geïntegreerd, waarbij bijvoorbeeld ook het gemak van "single sign-on" beschikbaar is.

Met Cloud Workspace+ kan maatwerk geleverd worden bovenop Office 365 en daarmee worden de functionaliteit en het gebruiksgemak zoveel verbeterd dat het beperkte prijsverschil ten opzichte van de onderliggende Office 365 abonnementen absoluut te overzien is.