Altijd veilig en zorgeloos werken

Security

Security speelt een steeds grotere rol in jouw bedrijfsproces. Cybercriminaliteit wordt geavanceerder, terwijl je tegelijkertijd te maken krijgt met alsmaar strengere wet-en regelgeving rondom informatiebeveiliging en privacy.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we uitsluitend werken met goed beveiligde oplossingen en maken we gebruik van slimme extra securitymaatregelen. Ook monitoren we jouw gehele ICT-omgeving, zodat we direct weten wanneer er sprake is van verdachte activiteiten.

Daarnaast zorgen we ervoor dat security ook binnen jouw organisatie hoog op de agenda staat. Door collega’s bewust te maken van risico’s en ze te leren hiermee om te gaan, voorkomen we dat mensenlijk handelen een zwakke schakel in de beveiliging vormt.

  • Combinatie tussen techniek en bewustwording
  • Monitoring van het netwerk
  • Security Officer as a Service
  • Training van medewerkers
  • 5500 euro vraagt een hacker gemiddeld
  • 66% van de datalekken ontstaat door menselijke fouten
Accountants werken massaal thuis: zo verklein je de security-risico’s
servers security en back up

Veilig e-mailen

Dankzij veilig e-mailen ontdek je datalekken – bijvoorbeeld een document waarin een BSN-nummer staat – voordat je een e-mail hebt verstuurd. E-mails worden volledig versleuteld verzonden en kunnen altijd worden teruggetrokken wanneer dit nodig is.

Informatiebeveiliging

Met behulp van diverse technische oplossingen kunnen we jouw organisatie al voor een groot deel beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Denk hierbij aan antivirussoftware, vulnerability scans, firewalls en Mobile Device Management.

Security Awareness Training

Je kunt alles technisch gezien perfect beveiligen, maar je loopt alsnog een groot risico als medewerkers op besmette linkjes klikken, bestanden via onbeveiligde kanalen versturen of wachtwoorden laten slingeren.

Tijdens onze trainingen maken we jouw collega’s bewust van de risico’s en hun rol hierin. Ook gaan we verder in op de juiste werkwijze en wat ze moeten doen als er toch iets gebeurt.

Benieuwd naar de zwakke plekken in de beveiliging van jouw organisatie?

Luuk Verbeek
Accountmanager

blank

Veelgestelde vragen

Daar kun je eigenlijk alleen achterkomen door een onafhankelijke partij dit te laten onderzoeken. Met behulp van speciale scans en testen krijg je zo inzicht in de kwetsbaarheden van jouw organisatie.
Helaas, zo simpel ligt het niet. Een groot deel van de risico's ontstaat op de werkvloer zelf, door het onveilig handelen van medewerkers. Zorg er daarom altijd voor dat je bewustwording creëert onder collega's en sluit eventueel een cyberverzekering af.
Het is in ieder geval belangrijk om alle medewerkers te informeren over de risico's. Daarnaast adviseren we om aan de slag te gaan met 'phishing-campagnes', waarbij collega's periodiek en onverwacht geconfronteerd worden met onbetrouwbare mails vanuit het systeem. Zo toets je continu hoe alert de organisatie is.
blank

Jouw route naar de moderne werkplek?

Laten we samen een plan van aanpak maken!

servers security en back up