Ontdek de voordelen

Zakelijke telefonie via Arcus IT

De voordelen van een KPN Excellence Partner

De voordelen van een KPN Excellence Partner

Met zakelijke telefonie en internet via Arcus IT wordt alles geregeld onder één dak. We richten de telefonie in, verzorgen de facturatie, en zorgen ervoor dat je telefonie altijd zo efficiënt en voordelig mogelijk is.

Daarnaast heeft het afsluiten van je telefonie via Arcus IT nog een aantal andere voordelen:

  • Een vast aanspreekpunt voor al je vragen
  • Besparen op telefonie met bundelkortingen
  • Tijdbesparende tools

Benieuwd naar alle voordelen? Vraag dan een vrijblijvende kennismaking aan.

Maak een afspraak >


Voordelen telefonie via Arcus IT

Alles onder één dak

Als Excellence Partner zijn wij gecertificeerd om bestaande én nieuwe klanten in alle KPN ÉÉN-diensten te faciliteren. Daarmee zijn wij het vaste aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot zakelijke telefonie en internet. Wanneer je een KPN ÉÉN-abonnement via ons afsluit, verzorgen wij de installatie, facturatie en service.

Op die manier heb je als je wanneer je via ons je zakelijke telefonie en internet laat regelen, een contactpersoon voor al jouw vragen. Daarnaast bieden wij de kans om te besparen op bel- en internetkosten, en brengt een KPN-abonnement een aantal handige voordelen met zich mee die tijd kunnen besparen.

Partner voor mobiele telefonie

Vast en Mobiel Integratie

Voor mobiele telefonieabonnementen maken wij gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Dit betekent nog meer data, keuzevrijheid en flexibiliteit in het abonnement.

De integratie van mobiele telefonie met de telefooncentrale gaat verder dan alleen het doorschakelen van het bedrijfsnummer. Bepaal zelf of het mobiele of vaste nummer getoond wordt en laat collega’s zien wanneer je telefonisch onbereikbaar bent.

Bespaar op zakelijke bel- en internetkosten

Door bij ons een KPN ÉÉN-abonnement af te sluiten, ontstaan er verschillende mogelijkheden voor combinatiekortingen- en acties. Door naast internet ook mobiele telefonie van KPN te gebruiken, ontstaat de mogelijkheid voor een gratis verdubbeling van de maandelijkse internetbundel. Gemiddeld bespaart een klant die overstapt naar onze service tot wel 20% op de kosten voor mobiele telefonie.

Cloud-telefonie

Met behulp van onze Cloud-telefonieoplossing nemen wij het beheer van de gehele telefonie binnen de organisatie uit handen, zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Wij maken hiervoor gebruik van ons Cloud-telefonieplatform, waarmee er gebeld wordt via internet. Met onze VAMO-oplossing integreren we mobiele en vaste telefonie. Zo hebben wij ook voor mobiele telefonie passende oplossingen.

KPN overstapactie* | Geldig tot 31 mei 2023!

Nog geen klant bij KPN? Stap dan vóór 31 mei 2023 over op mobiele telefonie van KPN via Arcus IT, en profiteer van de overstapactie. 

De vergoeding geldt bij afname van 5 of meer abonnementen (vanaf 1 GB) en bedraagt eenmalig €200,-. 

*Enkel geldig bij abonnementen met een looptijd van minimaal 24 maanden. 

Vraag een adviesgesprek aan voor de actievoorwaarden en voor meer informatie. 

Afspraak maken

Benieuwd wat het afsluiten van zakelijke telefonie en internet via ons kan opleveren?

In een kort gesprek bespreken wij waar jouw behoeften liggen en zetten wij de beste opties op een rijtje. Zo wordt er bepaald hoe telefonie en internet in jouw bedrijf zo voordelig en efficiënt mogelijk kan worden ingericht.

Laat hiernaast jouw gegevens achter voor het inplannen van een vrijblijvende kennismaking. We nemen dan snel contact met je op.

*Een kennismaking is kosteloos en duurt gemiddeld slechts 30 minuten. 

 

Vul hier je gegevens in


Ookla Speedtest Awards

KPN uitgeroepen tot beste provider

Voor de vijfde keer op rij is KPN door verbindingstester Ookla verkozen tot het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland, zo ook met 5G. Dit is het resultaat van een analyse van Ookla die in de tweede helft van 2022 is uitgevoerd. De analyse is gebaseerd op data van honderdduizenden gebruikers van verschillende Nederlandse mobiele netwerken. KPN verdient daarmee voor het derde jaar op rij de Gouden Speedtest Award.

Cloud-telefonie is niet alleen goedkoper, het biedt ook veel meer mogelijkheden

Luuk Verbeek
IT-adviseur

Luuk Verbeek

Veelgestelde vragen over telefonie

Ja, dat is in de meeste gevallen mogelijk.
Ja, dat doen we met onze partner KPN.
We kunnen het beheer van je telefonieomgeving overnemen, maar migreren deze wel naar onze eigen Cloud-telefonieoplossing.
Ja, we koppelen dan de telefooncentrale aan Microsoft Teams zodat je uit kunt bellen en gebeld kunt worden op je Teams-licentie.

Jouw routekaart naar de online werkplek?

Laten we samen een concreet plan van aanpak maken!