Moderne IT voor retail & mkb

Ontdek onze oplossingen

De beste oplossingen voor retail & mkb

 

Nieuws & inspiratie

 

blank

Oplossingen voor retail & MKB

Bij Arcus IT begrijpen we dat als ondernemer in het MKB, jouw tijd kostbaar is. Je wil je graag concentreren op het laten groeien van het bedrijf en het behalen van succes, zonder gehinderd te worden door technische uitdagingen.

Veilig en efficiënt werken
Een van onze belangrijkste diensten is IT-beheer en ondersteuning. Wij zorgen voor een stabiele en veilige IT-omgeving, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten.

Daarnaast bieden we cloudoplossingen die jou helpen om flexibel en schaalbaar te zijn. We migreren de data en applicaties naar de cloud, waardoor je overal en altijd toegang hebt tot jouw bedrijfsinformatie. Dit bevordert de samenwerking tussen jouw medewerkers en verhoogt de productiviteit. Bovendien biedt de cloud een hoger niveau van gegevensbeveiliging, zodat je met een gerust hart kunt werken.

Een volledig geïntegreerde werkplek
We denken graag met je mee over strategie, concrete keuzes, implementatie én planning. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat alle keuzes volledig geïntegreerd worden in één centrale werkplek voor gebruikers. Veilig, op maat, gebruiksvriendelijk en toekomstbestendig.

De moderne werkplek

Of je nu werkzaam bent in de detailhandel, horeca, dienstverlening, ambachtelijke sector of online retail. Dienstverlening en klantgerichtheid staat altijd centraal. En met de inzet van de juiste IT middelen werk je niet alleen efficiënter, het kan ook zorgen voor beter inzicht.

Zo kan je bijvoorbeeld de klanttevredenheid in je winkel vergroten, door de behoeften en verwachtingen van je klanten in kaart te brengen. Dit kan worden bereikt door middel van datanalyses, waarbij je klantgegevens en verkoopgegevens analyseert om inzicht te krijgen in de voorkeuren, koopgedrag en trends van je klanten.

Met deze informatie kun je vervolgens gepersonaliseerde aanbiedingen en een betere winkelervaring creëren die aansluit bij de behoeften van je klanten, waardoor de klanttevredenheid wordt vergroot.

Bij Arcus IT geloven we in een persoonlijke aanpak. We leren jouw bedrijf kennen, begrijpen jouw doelen en uitdagingen, en passen onze oplossingen daarop aan. We streven naar langdurige relaties en blijven met jou samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw IT-omgeving evolueert en meegroeit met jouw bedrijf.

Wij begrijpen het belang van op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven en geloven dat de juiste technologie een grote rol kan spelen bij het verbeteren van de efficiëntie en productiviteit. Denk hierbij aan het automatiseren van routinetaken, het verbeteren van de nauwkeurigheid van gegevens, het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen en het bieden van betere inzichten voor datagestuurde besluitvorming.

Met de Microsoft-software als basis bieden wij een breed scala aan oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke behoeften.

Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Samen een concreet plan van aanpak maken? Ik help je graag!

Luuk Verbeek
Accountmanager

blank
blank

Jouw route naar de moderne werkplek?

Laten we samen een plan van aanpak maken!

blank