WINACTIE!  Klant bij Arcus IT? Schrijf je nu in en maak kans op een tandem skydive!

De ultieme vrijheid in de Cloud

Met een werkplek in de Cloud hoef jij je geen zorgen te maken over je bestanden en is je werkplek niet langer locatiegebonden. Je hebt overal en altijd toegang tot jouw online werkplek, dat is nog eens vrijheid.

Als klant van Arcus IT kan je nu ook letterlijk het gevoel van ultieme vrijheid beleven. Durf jij de sprong in de Cloud te wagen? Meld je dan nu aan voor onze tandem skydive!

Letterlijk de Cloud in

Pak deze kans, wij beloven dat het een unieke ervaring wordt die je niet snel zal vergeten. In de maanden april en september geven wij 2x een tandemsprong weg.

Als jouw partner in de Cloud, laten we je natuurlijk niet alleen springen. Een van onze gecertificeerde en ervaren experts springt met je mee en zekert je in alle omstandigheden.

Als kers op de taart krijg je van ons ook nog een videoreportage van de sprong.

Aanmelden

Door je aan te melden ga je akkoord met de actievoorwaarden onderaan deze pagina. Het beantwoorden van enkele vragen rondom het werken in de Cloud, maakt onderdeel uit van de deelname.

De inschrijving voor de skydive is momenteel gesloten.
In 2024 komt er weer een nieuwe actie!


Hoe werkt het?

1. Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier hierboven en geef bij het aanmelden jouw voorkeursdatum aan.

2. Loting

In de eerste week van april en september verloten wij tweemaal een tandem skydive.

3. Uitgeloot?

Na de loting nemen we telefonisch contact op met de winnaars.

4. Jump!

Kom naar Breda Airport op de vastgestelde datum en geniet van deze unieke ervaring!

Arcus IT

Na een lange tijd in de cloud te werken met Eyescan, ben ik vandaag dan eindelijk ook letterlijk de cloud in gegaan met Arcus IT. Wat een ontzettend gave ervaring, met dank aan Arcus IT Group!

Eline Vossen, coördinator bij Eyescan

 

Veelgestelde vragen

Aanmelden

Dat is heel simpel. Laat je gegevens achter via het aanmeldformulier op deze pagina, voor 31 augustus. Alle inzendingen krijgen een eerlijke kans, de loting vindt namelijk plaats via naamloting.nl.

Niet uitgeloot? Je kan je vanaf april opnieuw aanmelden voor de sprong in september.

Programma

In totaal neemt de gehele activiteit (inclusief de lunch) ongeveer drie uur in beslag.

Je wordt om 10:30 op de locatie verwacht voor de briefing en instructie.

Met de vlucht, sprong en het bekijken van de video achteraf zul je ongeveer een uur na de geboekte tijd klaar zijn. Daarna is er ruimte om samen te lunchen in het nabijgelegen restaurant. We raden aan om een vervolgactiviteit er niet meteen na te plannen, het is namelijk altijd mogelijk dat we wat vertraging oplopen door het weer.

Locatie

De skydive vindt plaats vanaf de volgende locatie:

CLUBHUIS ENPC
Breda International Airport

Pastoor van Breugelstraat 91A
4744 RC Bosschenhoofd

Bij het ontvangst nemen we een kort interview op voor de aftermovie. Om 11:30 gaan we echt de lucht in. In de tussentijd krijg je de ruimte om je rustig om te kleden en je voor te bereiden. Spannend!

Weersomstandigheden

Als de weersomstandigheden niet goed genoeg zijn zullen wij telefonisch contact met je opnemen zodat je niet voor niks naar het vliegveld komt. We gaan dan in overleg een nieuwe afspraak inplannen. Geen bericht is dus goed bericht!

Veilig in de Cloud onder begeleiding van Arcus IT collega Mike

 

Even voorstellen: collega Mike Verhelst is als technical engineer al ruim twee jaar werkzaam bij Arcus IT. Dagelijks helpt hij klanten met hun vragen rondom het werken in de Cloud.

De tandemsprong wordt ook wel duosprong of tandem skydive genoemd. Je zit veilig vast aan je instructeur, die alles verder doet. Zelf hoef je nagenoeg niets te doen, durf en motivatie zijn al voldoende. Het leuke is dat onze collega Mike met je mee springt. Mike zal je vanaf de grond tot in de Cloud begeleiden, zodat je ontspannen de sprong kunt maken.

Arcus IT

Mijn passie voor de Cloud vertaalt zich niet alleen naar mijn werk als technical engineer. Ik ben naast mijn baan bij Arcus IT ook professioneel skydiver. Met meer dan 5 jaar ervaring en ruim 700 skydives achter de rug mag ik mezelf een doorgewinterde Cloud-professional noemen!

Mike Verhelst, technical engineer bij Arcus IT / begeleider skydive

 

Actievoorwaarden voor deelname

Als het (te hard) regent of waait, kan er geen skydive plaatsvinden. In dat geval wordt de datum van de tandemsprong verzet. Daarover zullen we je dan tijdig informeren.
Voordat je jouw collega of jezelf aanmeldt voor de loting, is het natuurlijk wel belangrijk om te weten dat je op de dag waarop er gesprongen wordt beschikbaar bent. De datums waarop de skydives staan ingepland zijn 22 april en 23 september. Op de dag geldt dat de sprong plaatsvindt om 11:30. Let op: om 10:30 is de aanvang. We stellen je vooraf ook graag nog een paar vragen, rondom het werken in de Cloud, voor de aftermovie.
De tandemsprong vindt plaats op de volgende locatie; Clubhuis ENPC Breda International Airport Pastoor v. Breugelstraat 91-A 4744 RC Bosschenhoofd.
De gemaakte beelden worden door Arcus IT gebruikt voor marketingdoeleinden.
Dit is een regel vanuit de skydive vereniging die is opgesteld uit veiligheidsoverwegingen. Maar no worries: wij maken van de tandemsprong een prachtige videoreportage! Deze krijg je van ons cadeau.
Om veilig te kunnen springen, is het belangrijk dat de deelnemer op het moment van springen lichamelijk gezond is en niet zwaarder is dan ongeveer 100 kilogram.
Om deel te kunnen nemen aan de actie dient jouw organisatie klant te zijn bij een organisatie die valt onder de Arcus IT Group.
Skydive IT actie 23 sept