Tijd besparen in de zorg met IT? Ontdek het in ons webinar!

Tijd besparen in de zorg met IT? Ontdek het in ons webinar!

Problemen met inloggen in een belangrijke zorgapplicatie, een haperend alarmsysteem of een digitaal boekhoudpakket met storingen. Stel je eens voor dat je voor al deze IT-problemen één vast aanspreekpunt hebt. Zodat al jouw zorgcollega’s precies weten wie zij moeten bellen én direct weer aan het werk kunnen? Het kan, met de IT-regisseur voor de zorg.

Regie over jouw ketenpartners

De IT-regisseur brengt in korte tijd de IT-basis in jouw zorginstelling op orde, neemt de regie over al jouw ketenpartners en is het vaste aanspreekpunt voor al jouw vragen over applicaties, integraties, storingen en meer. Zo breng je niet alleen de rust terug in je organisatie, maar bespaar je ook flink wat tijd. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Kijk het terug in ons webinar van 2 februari 2023  

Zorggroep Liante en de IT-regisseur  

In ons webinar vertellen we je niet alleen alles wat je moet weten over de IT-regisseur, we duiken óók dieper in de case van Zorggroep Liante. Deze Friese zorginstelling gelooft erin dat zorg leveren haar expertise is, en niét het beheren van IT. Daarom schakelden zij voor dit laatste de IT-regisseur in.   

Hoe Liante weer regie kreeg op de IT, wat deze samenwerking voor hen betekent én hoe zij dit ervaren, hoor je allemaal in ons webinar. Kijk hier het webinar terug!