Verbeter de workflow in jouw advocatenkantoor met de software van Lawcloud

Verbeter de workflow in jouw advocatenkantoor met de software van Lawcloud

Ben jij dagelijks veel tijd kwijt aan het opzoeken van de juist dossiers, het beheren van de communicatie- en documentatieflow en het registreren van jouw uren? Dan kan dit een stúk makkelijker. Hoe? Met Lawcloud, dé all-in-one software, speciaal ontwikkeld voor de advocatuur. Benieuwd wat deze software je oplevert? We zetten de beste features en grootste benefits voor je op een rij, dus lees snel verder. 

1. Telefoongesprekken opslaan 

In de auto, onderweg naar huis had collega Daan gister telefonisch contact met een getuige in een belangrijke strafrechtzaak. In het gesprek onthulde de getuige wat belangrijke details, die jouw klant enorm helpen in de rechtszaak. Maar om er hélemaal zeker van te zijn, luister je graag het gesprek nog eens terug. Maar… waar in de immense wirwar aan mappen en documentatie vind je dit gesprek?  

Via Lawcloud is die zoektocht naar telefoonopnames verleden tijd. Zowel inkomende als uitgaande telefoongesprekken worden namelijk automatisch opgenomen én vervolgens – na jouw goedkeuring – opgeslagen in het juiste dossier. Zo heb jij al jouw informatie en transcripten direct bij de hand en hoef je er nooit meer naar te zoeken.  

2. Makkelijker samenwerken 

Teamwork makes the dream work. Daarom loop je samen met collega Kees de hele zaak nog eens door, voordat je deze verdedigt in de rechtsbank. Maar álles in een e-mail zetten? Dat kost jou een hoop tijd – tijd die je natuurlijk liever anders besteedt. Via Lawcloud bied je daarom verschillende documenten zoals brieven, conclusies, dagvaardingen en e-mailcorrespondentie eenvoudig ter controle aan bij een collega, via de review queue.  

3. Microsoft 365 binnen handbereik 

De applicaties van Microsoft 365 zoals Outlook en SharePoint zijn niet meer weg te denken uit jouw werk. Daarom is het wél zo fijn dat je deze naadloos integreert met de software van Lawcloud. Zo worden bestanden en e-mails bijvoorbeeld automatisch gekoppeld aan dossiers en vind je deze gemakkelijk terug wanneer je ze nodig hebt!  

4. Optimale workflow 

Je zal het maar hebben: je werkt aan een ingewikkelde fusie en je bent het overzicht compléét kwijt. Had Jan die contracten nu al opgestuurd? En had Els de voorwaarden al doorgespit? Met de software van Lawcloud herpak je de controle. Inkomende mails, brieven en documenten koppel je (automatisch) aan een gebruiker of team. Vervolgens zie je op dossierniveau de status van ieder document!  

5. Uurtje, factuurtje 

Ben jij het gevecht met die timer ook helemaal beu? Voor ieder belletje, elk document en iedere e-mail moet ‘ie om – en als je het vergeet, loop je inkomsten mis. Dat moet toch zeker makkelijker kunnen?  

Met Lawcloud heb je jouw timer niet meer nodig. De software registreert namelijk – dankzij de integratie met Microsoft – hoelang je met een e-mail of document bezig bent. Lawcloud herkent direct aan welk dossier je werkt en boekt hierop jouw uren – ook als je aan de telefoon bent, of werkt in een document. Dat scheelt veel tijd rondom je urenregistratie en zorgt voor meer declarabele uren. 

> Kantoren die je voorgingen, zijn tot 20% meer declarabel! 

6. Altijd, overal 

Vanaf het centraal station stap je over op de tram: over een half uur heb je een belangrijke meeting in de rechtszaal. Tijdens de korte tramrit neem je graag de belangrijkste documenten nog eens door. Maar alle zitplaatsen zijn al vergeven en dus moet je kiezen: óf jezelf vasthouden, zodat je niet omvalt in de rijdende tram, óf de papieren stukken nog eens doorlezen.  

Herkenbaar? Dan is het tijd voor een upgrade. Met de software van Lawcloud heb jij altijd en overal toegang tot jouw bestanden. Via je telefoon, laptop, tablet of computer, thuis of onderweg – het maakt niets uit. Het enige dat je nodig hebt, is een internetconnectie!  

Ontdek het zelf 

We kunnen je natuurlijk nog veel meer vertellen over alle voordelen die de software van Lawcloud biedt. Maar je kan het nóg beter zelf ontdekken! Ben jij benieuwt op welke andere manieren Lawcloud jouw dagelijkse workflow verbetert? Ontdek daar dan alles over op deze pagina.