Programma

Security

Hoe zorg je ervoor dat patiëntgegevens en bestanden veilig bewaard blijven? Hoe vind je de balans tussen toegankelijkheid en security? En hoe voldoe je als apotheek daarnaast ook nog aan alle wet- en regelgeving? Niels Wagenaar schuift aan om antwoord te geven op deze vragen.

Vitamine Arcus Apothekers Security
Vitamine Arcus Apothekers Papierloos werken

Paperless werken

Hoe werk je efficiënt (digitaal) samen in de apotheek? Hoe ver kunnen we gaan als het aankomt op papierloos werken en wat betekent dit in de praktijk? Arthur Frank van PI-Farma schuift aan om te praten over de papierloze apotheek.

Samenwerken met M365

Hoe werk je intern én extern sneller, slimmer en eenvoudiger samen? Hoe bewaak je dat gegevens veilig blijven en dat je tegelijkertijd aan alle wet- en regelgeving voldoet? Jooske de Groot van Microsoft schuift aan om te vertellen over Microsoft 365 en andere slimme oplossingen.

Vitamine Arcus Apothekers Samenwerken M365

Gemist? Ontvang de link naar de herhaling!

Kijken wanneer het jou uitkomt

Experts

Vitamine Arcus Frank

Frank Schroor

Mede-eigenaar (Kring Arnhemse Apotheken)

Frank Schroor rondde in 2003 zijn farmacie-studie af en behaalde tevens zijn apothekersdiploma. Hij begon zijn carrière in de registratiefase (opleiding tot specialist-apotheker) bij apotheek Witteveen. In 2005 werd hij, als gevestigd apotheker bij apotheek Witteveen, in dat kader ook toezichthouder bij IrisZorg Verslavingsklinieken. In 2011 trad hij toe als mede-eigenaar in Kring Arnhemse Apotheken. Daarnaast is hij sinds 2014 gevestigd apotheker bij apotheek Velperweg.

Vitamine Arcus Jooske

Jooske de Groot

Directeur MKB (Microsoft)

Jooske is sinds 2012 actief bij Microsoft, momenteel in de rol van directeur MKB. Ze werkt hier met een passie voor ondernemerschap, duurzame groei, technologie en mens. Jooske heeft als missie om ondernemers, door middel van technologie, in staat te stellen succesvol te zijn in waar zij voor staan. De mogelijkheden van technologie zijn eindeloos, maar niet voor iedereen volledig te begrijpen, laat staan toe te passen. Jooske helpt om hier inzicht in te creëren, waardoor mens en organisatie zich kunnen richten op het delen van hun toegevoegde waarde, met een beetje hulp van technologie.

Vitamine Arcus Arthur

Arthur Frank

Commercieel Directeur (PI-Farma)

Arthur is sinds 2013 werkzaam bij Crolox, een softwarebedrijf dat actief is in de apothekersmarkt met de producten Loxis track and trace, PI-Farma (papierloos werken) en software voor lokaal en regionaal filling. Met de integratie tussen deze softwareproducten optimaliseert Crolox de logistiek voor samenwerkende apotheken.

Vitamine Arcus Mariella

Mariëlla de Rooij-Duran

Apotheker en eigenaar (Service Apotheken Pendrecht, Tarwezigt en Zuidplein)

Mariëlla begon als tweede apotheker in Service Apotheek Pendrecht, waar ze na twee jaar de kans kreeg om de apotheek over te nemen. Begin 2019 kwamen daar nog eens twee apotheken bij: Tarwezigt en Zuidplein. Naast haar werk als apotheker is Mariëlla actief in diverse besturen, waaronder de Vereniging Dienstapotheken Rotterdam en de Franchiseraad van Service Apotheek en is ze actief als clusterbeheerder van het Pharmacomcluster Rotterdam Zuid. Daarnaast is Mariëlla nauw betrokken bij verschillende innovatieprojecten op ICT-gebied.

Vitamine Arcus Niels

Niels Wagenaar

Information Security Officer (Arcus IT)

Niels Wagenaar is al 24 jaar werkzaam bij Arcus IT. In 2002 behaalde hij zijn HBO-studie Organisatie en Informatie. Niels heeft ruim vijf jaar ervaring in implementatie van informatiebeveiliging binnen diverse branches, waaronder: ICT, gezondheidszorg, educatie en productie. Zijn expertise spitst zich toe op implementatie op basis van ISO/NEN standaarden - ISO/IEC 27001 en NEN 7510 – en compliance aan standaarden als NTA 7516 en AVG/GDPR Wet- en regelgeving middels zowel organisatorische als technische maatregelen.

Vitamine Arcus Jeannette

Jeannette Dieters

ICT-adviseur eerstelijnszorg (Arcus IT)

Jeannette is sinds 2017 werkzaam in de IT-sector als Sales Consultant en IT-adviseur. De afgelopen jaren heeft ze veel samengewerkt met diverse partners binnen de IT-sector, de zorgwereld (eerste- en tweedelijns) en educatiesector. Sinds september 2020 is ze werkzaam bij Arcus IT als ICT-adviseur in de eerste- en tweedelijnszorg. Jeannette's passie is om zoveel mogelijk instanties en instellingen te laten innoveren, wat uiteindelijk zorgt voor een beter resultaat en dus ook betere zorg.

Kijk de talkshow terug!