Ontdek de simpele zorgwerkplek

Ontdek onze oplossingen

De beste oplossingen voor zorg & welzijn

 

Nieuws & inpiratie

 

blank

IT voor zorginstellingen

Zorginstellingen zijn een ecosysteem. Je hebt te maken met honderden tot duizenden medewerkers, nog meer patiënten en vaak zelfs meerdere gebouwen. Het is dan ook geen wonder dat IT en domotica inmiddels onmisbaar zijn om het systeem draaiende te houden en goede zorg voorop te zetten. Maar hoe kies je nu voor de juiste IT en domotica? Hoe verlicht je de registratiedruk op medewerkers? Hoe anticipeer je op beddenbezetting en zorgzwaarte, om zo de juiste zzp’ers in te schakelen? Want, o ja, je worstelt ook met een personeelstekort. Wij helpen al jarenlang ruim 50 zorginstellingen en denken graag met je mee!

Dit bieden wij jou

Bij het kiezen van de juiste IT en domotica, leiden er meerdere wegen naar Rome. Door onze jarenlange ervaring bij vergelijkbare zorginstellingen, kennen we de best practices en kunnen we de juiste afwegingen maken voor jouw organisatie. Compleet afgestemd op jouw behoeftes.

Wat denk je bijvoorbeeld van makkelijker en veiliger samenwerken met Microsoft 365? Realtime de ontwikkelingen in je zorginstelling volgen met dashboards? Of jouw medewerkers digitaal vaardig maken door adoptietrainingen? Het kan allemaal onderdeel zijn van het IT-pakket op maat, dat we in overleg samenstellen.

De IT-regisseur

Heb jij vooral behoefte aan een vraagbaak, een partij die het contact met jouw vele ketenpartners stroomlijnt en jou ondersteunt bij de ontwikkeling van een toekomstbestendige IT-strategie? Dan is er de IT-regisseur: een team dat jou continu ondersteunt bij IT-vragen en –uitdagingen.

Ontdekken hoe jij weer regie krijgt op je ketenpartners? Ik breng het graag voor je in kaart!

Harold Veldkamp
Adviseur Zorg & Welzijn

blank
blank

Jouw route naar de moderne werkplek?

Laten we samen een plan van aanpak maken!

blank